Kollade just genom alla mina mobilbilder och hittade den här från förra sommaren. Jag hittade den här lilla dörren i vattnet och tjatade på Andreas till han hjälpte mig att släpa upp den till bilen. Blöt och lerig av dy.
Den kommer från en sjöbod som hade rasat och dörren hade drivit ut i vattnet där jag plockade upp den. När jag hittade den var jag helt inne på att göra ett soffbord av den…nu vet jag inte längre. Jag är ju nöjd med det soffbord jag har. Kanske får den bara hängas upp på väggen och vara snygg…
Har ni några förslag? Vad kan jag göra med den?

6 kommentarer

///////////////
 1. Rebecca

  Ett skåp att hänga på väggen. Är en jättefin dörr ju! Sen behöver du inte alltid ha skåpet stängd utan du även kan visa sakerna du har inne i skåpet.

 2. åsa

  sälj den till mej! jag vet preciiiiiis vad jag ska göra med den 🙂
  tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

  1. Monica Karlstein

   Vad ska du göra? Nu blir jag nyfiken. 🙂

   1. åsa

    bättre sent an aldrig-svar:) en sänggavel.. har för första gången i mitt liv ett oförskämt stort sovrum som får plats med allt jag tycker om!

    1. Monica Karlstein

     Vilken lyx! Vad härligt. 🙂

 3. Elin

  Kanske som en anslagstavla? Dra ihop ett par lampsladdar med lamphållare i mässing och hänga på. I mitt huvud är det riktigt läckert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *