Nu är jag hemma igen efter att ha spenderat 17 dagar i Filippinerna och ett par av dessa på den här ön. Flower Island, en helt fantastisk liten ö – mitt i ingenstans. Dagarna har jag spenderat i hängmattan och tänkt väldigt lite på inredning och hemmafix. Men nu har jag laddat batterierna och en sjukt spännande vår väntar med magasinproduktion med Hemma med Ernst och nya projekt här på bloggen.

Varje morgon vaknade jag upp med den här fina valpen på min bungalows trappa. Den inte bara vilade i en snäcka utan hade en annan snäcka som vattenskål. Sjukt busig och fin.

I receptionen fanns ett fint litet bord som jag inte kunde låta bli att fota. Ibland blir jag ju liten galen på mig själv som försöker koppla bort och vara ledig och ändå inte kan låta bli att snappa upp idéer och jaga prylar till hemmet. Under glasskivan fanns förvaring för småsaker och det påminde mig om att göra ett soffbord av en sån där gammal prylhylla. Väl tillbaka i Stockholm kanske jag inte skulle fylla den med snäckor och krabben men här passade det fint.

Som sagt, nu är jag hemma igen och det blir full fart här på bloggen igen. Häng med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *