Vi äter ganska mycket fisk hemma hos oss eftersom Lilla T också gillar det men vi äter även en hel del vegetarisk mat. Ibland kan jag tycka att det är lite svårt att veta vad man ska laga när man vill äta helt vegetariskt, så idag vill jag tipsa om min brors recept på friterad brysselkål med chévreyoghurt och honung. Perfekt middagstips för den som vill ha en vegetarisk måndag!
Min bror är en sann köttälskare och lagade inför jul ett år julskinka varje dag från 1 december fram till julafton som ett experiment. Så när han väl delar med sig av ett vegetariskt recept som det här så lovar jag att det är riktigt bra.
Ni hittar Thomas recept på friterad brysselkål med chévreyoghurt och honung här.
Fler mattips och recept
- Förkyld? Två recept på hemmagjort te som lindrar förkylning.
- Middagstips: Sotad torsk med snabbpicklad asiatisk gurksallad och yoghurtsfär.
- Sockerfri äppelmos med kanel och ingefära.
- Glass på vintern går precis lika bra som på sommaren. Här är fyra recept på hemmagjord glass.