Bananbröd hörrni. Vilken grej. Gott, mättande och kan anpassas till att bli lite matigare eller lite sötare beroende på vad man är sugen på, genom att välja rätt tillbehör.
Oftast äter jag bananbröd med smör och ost till en kopp te, men har också hört att det ska vara riktigt kalasgott med jordnötssmör eller nutella.
Det här brödet bakade Anna Kubel inför en av våra plåtningsdagar när vi plåtade bilderna till min bok 99 hacks.
Och hennes recept är bara så gott, ni måste testa det.
Så gör du
Hela receptet hittar du här.
Fler smarriga recept
- Coconut kidney bean curry.
- Ångkokt lax med sesamfrön och chilipicklad gurka.
- Belugalinssallad och ärtröra.
- Sotad torsk med snabbpicklad asiatisk gurksallad och yoghurtsfär.
- Rostad morots- och sellerisoppa med fräst zuccini- och böntopping.