En sådan här har jag funderat på att göra länge. Alltså inte köpa Tejo Remys original utan samla udda lådor och snicka en egen. Och binda samman med hjälp av några gamla läderskärp. Jag tror det skulle bli finare än de förvaringsmöbler som vi har hemma i vardagsrummet i dag. Men de blir svåra att balansera tv:n på.

Dessa lådor står på MoMa och bilderna kommer från den superroliga bloggen ScrapHacker.

2 kommentarer

///////////////
  1. Toussaint Houle

    I dont know what to say. This blog is fantastic. Thats not really a really huge statement, but its all I could come up with after reading this. You know so much about this subject. So much so that you made me want to learn more about it. Your blog is my stepping stone, my friend. Thanks for the heads up on this subject.

    1. Monica Karlstein

      Thank you very much, I appreciate it!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *