Den här pinnstolen har jag jagat hela stan runt för att hitta. Varken på någon Myrornabutik eller hos någon Stadsmission i hela stan hade de en trästol med armstöd. Men så är det väl alltid – att när man väl bestämt sig för att fynda något på loppis så har just den saken sprungit och gömt sig. Och när man inte alls letar efter något så finns det överallt. Så typiskt!

Men nu har jag i alla fall med hjälp av den fina damen på Erikshjälpen hittat den här och det var precis en sån här jag hade tänkt mig. Jag bar den på huvudet hela vägen hem på pendeltåget, tunnelbanan och bussen. Perfekt att få en egen stol att sitta på mitt i rusningstrafiken.

Den ska få sig en rejäl make over. Snart får ni se resultatet tillsammans med flera remejkade loppisfynd.

2 kommentarer

///////////////
  1. Pingback:Inomhuspyssel och hällregn | Hemmafixbloggen

  2. Pingback:Egons nya säng av en resväska | Hemmafixbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *