Jag älskar när det regnar på sommaren. För då får man vara inne utan dåligt samvete.
Men i går hade jag lovat min brorson Eyvind en heldag på grönan. Och han hade ju väntat ett ”HELT halvår på den här dagen” så det fanns ju inte på kartan att ställa in när det hällregnade. Som argument fick jag smaka på min egen medicin ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Så det var ju bara att dra på sig regnstället och bege sig till Gröna Lund.

Men i dag blir det desto mer hemmafix. Blommor ska planteras om inför en plåtning i veckan och eftersom det fortfarande öser ner utomhus lär jag täcka vardagsrumsgolvet med plast och jobba inomhus. Dessutom ska mitt senaste loppisfynd få en helt ny färg och form. Mer om det senare. Men just nu bloggfixar jag en stund till i min nya pysselhörna.

3 kommentarer

///////////////
  1. Pingback:Fint budskap från Lagerhaus | Hemmafixbloggen

  2. Pingback:Färgglad småförvaring till mitt pysselrum | Hemmafixbloggen

  3. Pingback:Dagens lilla hemmafix | Hemmafixbloggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *