Jag googlade drömboende och det här kom upp. 17 kvadratmeter i ett alldeles eget gårdshus. Tänk om det här hade varit ens första boende. Eget hus och egen brevlåda.

Jag ska i och för sig inte klaga. När jag var nitton flyttade jag in i en fantastisk 22-kvadratare på Artillerigatan, intill dramaten och precis bakom hovstallet där prinsessan Madeleine bodde. Ibland joggade jag ikapp med Madeleine på söndagsmorgnarna.
I fem år bodde jag där med 3,40 meter i takhöjd, vacker stuckatur och höga golvlister. Och två gigantiska fönster. När någon frågade hur stort jag bodde sa jag att jag räknade i kubikmeter i stället för i kvadratmeter och att jag bodde på höjden.

…Men ett alldeles eget hus mitt i stan hade inte varit helt fel.

Bilden är lånad från Hemnet och Notar. Här är annonsen och fler bilder på lägenheten invändigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *