I veckan har jag jobbat med det här reportaget till Aftonbladets huvudtidning. Pimpa dina loppisfynd till trädgården. Så här ser det ut i dagens tidning och här hittar ni det på nätet. Där hittar ni instruktioner till “originella odlingsskyltar”, “härliga hänggungan” och “snygga stolskrukan”.

Här plåtar fotografen Björn hänggungan från ovan.

Ibland är inte vädergudarna på min sida, och då blir det till att utomhuspyssla inomhus i lägenheten.

Så här såg det därför ut förra söndagen då jag planterade blommor inomhus, precis innan jag fick jord över hela vardagsrumsgolvet.
Men resultatet blev bra och bilderna fina trots halvdant väder.

4 kommentarer

///////////////
  1. Pingback:Välkommen alla nya läsare! | Hemmafixbloggen

    1. Monica Karlstein

      Tack Karin, vad glad jag blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *