Den här väckarklockan köpte jag på en loppmarknad i Budapest i vintras, av den här stiliga gamla mannen. Jag och en vän var där på en kombinerat tjejhelg och jobbhelg och jag skrev det här reportaget där jag även tipsade om den här mannens loppis.  Ni som följde bloggen när jag bloggade för UNT känner säkert igen honom från ett tidigare inlägg.
Nu har väckarklockan som är ovanligt stor för sin stil (hela 28 cm hög) fått följa med på semester eftersom jag funderar på att spraymåla om den så att den passar i sovrummet hemma. Ett perfekt semesterprojekt tyckte jag.
Men nu kan jag inte bestämma mig. Ska den bli ljusrosa (nyans “G3100 Frozen Strawberry“) eller ljusgrön (nyansen “BLK-6320 Hope“)?
Eller ska den få behålla originalfärgen och inte passa in för fem öre någonstans i lägenheten men vara härligt cool ändå. Vad tycker ni? 

7 kommentarer

///////////////
 1. Jennica

  Som den rosa tjej jag är så tänkte jag ljust pastellrosa redan innan jag kom till meningen där du frågade om färg! 🙂

  1. Monica Karlstein

   Hej Jennica,
   Ja, jag gillar originalfärgen och allra oftast gillar jag när saker och ting får behålla sin originalskrud. Men den här passar ju inte alls hemma i lägenheten och får nog en pastellrosa färg inom kort. 🙂 Ha det fint!

 2. Maja L

  Jag tycker det verkar synd att måla om den, jag tyckte färgen var snygg. 🙂

  1. Monica Karlstein

   Hej Maja,
   Ja, det är ju lite synd. Jag gillar ju bäst när saker är i original, men den gula färgen passar inte riktigt hemma.

 3. sara

  Hope, alla gånger.. stylish värre. Förvånar mig själv eftersom jag egentligen gillar allt som är rosa, haha. Men just den fina ljusgröna är bara så snygg. Gört!

 4. Manda

  Superfin klocka! Den blir nog fin i alla färger tror jag. Och jättefin blogg, jag kikar in här ibland och får lite inspiration. Ha en fin sommar!

  1. Monica Karlstein

   Hej Manda,
   Tack för din fina kommentar. Och vad kul att du hittat hit – alltid lika kul när nya läsare hör av sig. Ha det fint och välkommen tillbaka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *