Himla snyggt! Jag hade nog valt en annan sänggavel, men annars tycker jag att det var ursnyggt.
Just nu försöker jag hämta inspiration till ett nytt inredningsuppdrag i höst, från stilar som jag normalt inte skulle välja personligen. Och den här stilen är just en sådan. Mer om uppdraget så snart det blir officiellt.

2 kommentarer

///////////////
 1. Wickans Wäxthus

  Visst är det fint med marint och new england? Jag vill ha det mesta vitt men gärna med inslag av några stjärnor och lite drivved. =)

  Lycka till med uppdraget, ser med spänning fram emot att se resultatet.

  Kram Wickan

  1. Monica Karlstein

   Hej Wickan, jag hade nog också föredragit mer vitt, till exempel en sänggavel i ljust trä eller vitt istället för mörkt trä. Tack för fint lycka till och jag berättar mer så snart allt är officiellt. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *