Jag gillar pianon och flyglar och jag minns att jag strax innan jag flyttade hemifrån tjatade till mig ett piano av mamma och pappa. När jag sen flyttade till en 22 kvadratmeter stor lägenhet fick det stanna kvar hemma hos mamma och pappa.
I den nya miniettan bodde jag inte på kvadratmeter. Med den höga takhöjden räknade jag istället kubikmeter. Hade jag haft en flygel så hade jag kunnat gjort så här…förutsatt att jag inte ville spela på den.
Kul idé om man någon gång får tag på en flygel som är för sliten och skraltig för att spela på – annars är det nog slöseri på ett sånt fint instrument tycker jag.

Här är ett par fler upcycling-idéer som jag tidigare bloggat om:
Galgar goes lampa.
Industrilampor i olika stilar.
9 saker att bygga av en lastpall.
Billykta och cykelkedja blir bordslampa.
Hylla av gamla resväskor.

Bilden är lånad från Upcycle Us, som har massa andra spännande idéer med upcycletema.

En kommentar

///////////////

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *