Den här fina hattasken hittade jag på en trädgårdsloppis utanför Gimo. Jag hade besökt samma loppis förra året, men kom inte riktigt ihåg hur man tog sig dit. Men jag visste att den var bra. När vi nu åkte fel och plötsligt hamnade där la jag in mitt veto och fick en hungrig Andreas att mot alla odds stanna bilen och kika runt i trädgården. Ni kan ju tänka er vilket tålamod han har för att stå ut med en flickvän på ständig jakt efter fina fynd.
Anyway, vi möttes av en trevlig äldre dam, som när hon inte hade något alfapet till salu, som jag letat efter länge, skrev ner det i sitt anteckningsbok och lovade att leta fram ett till nästa gång vi kom. Som en alldeles egen loppislangare.
Det blev alltså inget alfapet – men väl den här snygga hattasken, för röd och fin för att jag skulle kunna låta bli.
I morgon avslöjar jag mitt “sommarens bästa loppisfynd” och var den fyndades.

2 kommentarer

///////////////
  1. Pingback:Sommarens bästa loppisfynd | Hemmafixbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *