Till mitt pysselrum behöver jag skaffa bättre förvaring till pennor, mojänger och småprylar. På semestern köpte jag en gammal mönstrad glasburk med lock som jag har tänkt att måla så här på insidan. Då blir det nog också ett par burkar av bara farten.
Hur förvarar ni era småprylar?
De två första bilderna kommer från den superfina bloggen Kootut Murut och den sista bilden från bloggen Diary of a mod housewife där ni även hittar instruktionerna.

5 kommentarer

///////////////
  1. Monica Karlstein

   Hej Anna. Tack för tipset!

   1. Anna

    Hej igen,

    Tänkte jag kan berätta att jag nu försökt färga några burkar enligt det sätt dom gjort i länken jag delade innan och det gick inte alls. Men man kan ju inte lyckas jämt. Nu ska jag experimentera lite så får vi se om jag kan hitta en lösning….

    /Anna

 1. Susanne

  Men vad snyggt! Jag har mina pryttlar i konservburkar och papplådor men det här var ju mycket finare. Måste nog börja spara på burkar…

  1. Monica Karlstein

   Jamen gör det! Och hör av dig om du hittar eller pysslar fram något snyggt. Då vill jag såklart se det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *