De här två byråerna som på bilden står på varandra köpte jag i våras via en annons på Blocket. De heter “Moppe” och säljs inte längre på Ikea och därför har de blivit hett eftertraktade på andrahandsmarknaden.
Här fick de lite ny färg och nya knoppar. Lådorna har jag vänt så att hålet hamnar inåt. De rosa ros-knopparna är köpta i Barcelona på min resa dit i påskas. På ett par av lådorna har jag bara satt fast tunt band som handtag. På den understa har jag satt dit 4 hjul.

Nu när den äntligen är färdig ställer jag den i pysselrummet under skrivbordet vid fönstret.

4 kommentarer

///////////////
 1. Fnulan

  Snääääääääälla kom hem till mig och fixa =)))

  1. Monica Karlstein

   Hej Malin, tack! Kul att du gillar det jag gör. En sån där är lätt att fixa till själv. Allt du behöver är lite sandpapper, färg och snygga knoppar. Lycka till! 😉

 2. Susanne

  Och så blev det en helt ny byrå. Och en sådan fin en!

  1. Monica Karlstein

   Tack fina Susanne!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *