Riktigt snyggt med en sådan här matta på väggen. Fungerar ju lika bra som väggdekoration som matta. Det här tror jag kan vara snyggt även i den vita citylägenheten, inte bara i fjällstugan.
Nu till sommaren kan det också vara snyggt att hänga upp en trasmatta i sommarstugan.

3 kommentarer

///////////////
 1. Inger Johansson Kyrk

  Ja det var snyggt men inte nytt, jag har lagt kelimmatan på soffan och en mönstrad väv från Peru både på soffa och vägg. I Sverige har vi hängt vävda alster på väggen i hundratals år. tex en rana, en vepa eller bildvävar.

  1. Monica Karlstein

   Hej Inger. Ja, visst är det härligt att allt inte behöver vara nytt för att vara snyggt. 🙂

   1. Inger Johansson Kyrk

    Ja allt kommer igen, men jag har svårt att klara kläderna som mina syskonbarn, 4 flickor, hittar på second hand. Jag får tonårssvettningar när jag ser dom och jag är 60 år. Har även svårt att tycka att det är snyggt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *