I en himla massa timmar sprang jag runt på Formex i torsdags. Både för Aftonbladets del, för höstens projekt och för bloggens. Och att efter ett par timmars vandrande ställa sig framför kameran och vara snygg är inget jag rekommenderar. Svettig, blank och febermatt är då ingen höjdare. Här är ett smakprov av allt fint!

4 kommentarer

///////////////
  1. Jennica

    Åhhh, Formex! Inte i år tyvärr, men i vinter ska jag banne mig dit! Man får en så underbar överdos av inredning och vackra saker att man blir helt matt. Matt på ett underbart sätt! Och när man hämtat sig börjar man sortera alla intryck och idéer i huvudet – underbart! 🙂
    Kram Jennica

  2. Susanne

    Vad kul att se din bildkavalkad från mässan!

  3. Pingback:6 trender för hösten | Hemmafixbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *