För ett par veckor sedan besökte jag Liselotte Forslin i hennes fantastiska matstudio i Uppsala. Hon är tillsammans med musikskribenten Jan Gradvall aktuell med en receptsamling om Afternoon tea. I dag är mitt reportage i tidningen. Här är bilderna som inte fick plats på uppslaget.

Tänk att ha ett sånt här lager av vackra dukar när man tar fina bilder. Vilken dröm! Och det där kylskåpet hade jag gärna tagit med mig hem.

Vet ni, Liselotte lagade och bjöd på de godaste scones jag någonsin ätit. Jag har alltid lagat scones med filmjölk. Hon gjorde sina på grädde i stället och det var nog det som var hemligheten. De var fantastiska!
Ni minns väl att ni kan vara med i utlottningen av ett kakfats-kit för att göra egna kakfat i flera nivåer av gammalt loppisporslin.

En kommentar

///////////////

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *