Jag frågade pappa för ett bra tag sedan om jag fick ta loss sätet i hans traktor och göra en pall av till mitt vardagsrum. Han sa nej. Såklart!
Så i somras hittade jag äntligen en färdig hemma-skruvad traktorpall på auktion. Det var jag och ett par bönder med lortiga blåställ som budade på pallen. Och jag vann. De kunde verkligen inte föreställa sig vad jag, som i deras ögon var en äkta stockholmare, gjorde där mitt ute på landet eller vad jag skulle ha pallen till.
Just nu är den inlämnad på blästring för att den obehandlade nyansen ska komma fram och den gröna färgen som den var målad i ska försvinna. Om ett par dagar får jag hem den och det ska bli så spännande.
Här är ett par liknande, aningen mer utsvävande eftersom min pall bara har ett par enkla ben. Bilden kommer från Recycle Art.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *