I dag har sitter jag och spanar in julsortiment hos en massa företag för Ernst Kirchsteigers kommande magasin “Hemma med Ernst” som lanseras i höst. Och förutom julsaker hittar jag så mycket annat snyggt som jag själv önskar att jag kunde köpa. Och ha plats för. 
Tänk att ha sådan här fin förvaring bland ens pysselsaker. Vilken dröm. Själv ska jag gå ner i källaren snart och leta efter den där påsen med låtsassnö som jag använde vid fotograferingar förra året. Och jag har ingen aning om var den ligger. Någon stans i någon kartong i källarförrådet. Suck!
De här bilderna och produkterna kommer från Madam Stoltz.

3 kommentarer

///////////////
 1. Mary - m.ade b.y m.ary

  Håller tummarna för att du hittar låtsassnön. Önskar mig också ett pysselrum, undrar vad föreningen skulle säga om att bygga ut vår lgh lite..kostnadsfritt så klart! 😉

  1. Monica Karlstein

   Haha, jag har också funderat på utbyggnad. 🙂 Ses i morgon.

 2. Jennica

  Va, ska Ernst göra ett magasin?! Spännande! 🙂
  Kram Jennica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *