Idag har jag haft två killar hemma hos mig som har möblerat om, samtidigt som ett matproffs har rört i grytorna i mitt kök medan jag har sprungit emellan dem alla tre. När innehållet i grytorna väl stod på bordet hade killarna lämnat det ommöblerade vardagsrummet och begett sig ut på gården i stället och börjat flytta möbler där. Då hade regnet äntligen gett med sig.
Det var alltså magasinplåtning på schemat idag. Och då kan det se ut så här i mitt kök när all rekvisita är framlagt.
Tillsammans fick vi till en himlans fin miljö med både snöfall och minusgrader på bild.
Nu tar jag helg – trevlig helg!

2 kommentarer

///////////////
 1. Anita

  Hos oss ser det ut att kunna bli verklighet med snö i helgen, iaf i kommunens fjälltrakter.

  Det måste vara skitakul med magasinplåtningar, ett sånt jobb vill jag ha när jag blir stor.. blir snarare i mitt nästa liv 🙂

 2. Monica Karlstein

  Hej Anita,
  Oj då, var i landet bor du? Vilka fjäll?

  Ja, jag har ett riktigt drömjobb, så glad över det. Men det är som bäst när det inte regnar. 🙂
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *