Jag vet inte om jag skulle vilja bo så här i längden. Förmodligen skulle jag tröttna efter ett tag, men väldigt häftigt. Väldigt annorlunda. Jag beundrar personer som vågar göra sådant här. För egentligen så är det värsta som kan hända att man tröttnar och då är det ju bara att måla om.

Det verkar som om budgivningen redan är igång – synd jag hade gärna gått på visningen…
Bilderna kommer från Oscars mäkleri där du kan se fler supertuffa bilder.

En kommentar

///////////////
  1. Jennica

    Nja, inte riktigt min grej. Men jag beundrar människor som går “all in” och verkligen gör sin grej! De har ju verkligen lagt ner en massa jobb här, och jag håller med dig….det hade varit kul att gå på visningen!
    Kram Jennica

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *