Den här hade jag kunnat tänka mig hemma i vardagsrummet, men gärna i en annan färg. Undra om jag ska ge mig på att klä om den…
Eller är det någon som vet vad det skulle kosta på ett ungefär?

Bilderna kommer ifrån Solna Auktionshus.

3 kommentarer

///////////////
 1. Marianne

  Hej Monica, har en lite enklare Malmsten, men fortf 3-sits. Hade egenvävt tyg. Soffan stoppades om, nytt underrede och kläddes om och det kostade multum… 25.000 kr. Men värt det eftersom det för mig var en arvesoffa med mammas hemvävda tyg.
  Malmsten har en del tapetserare som de rekommenderar, jag använde en sådan. Möjligen dyrare men också tryggare

  1. Monica Karlstein

   Oj, vad dyrt. Hoppas att resultatet blev fint! Jag fick tag på en möbeltapetserare som uppskattade soffan till 13 000 och fåtöljen till 6 000. Lite väl mycket för mig just nu. Tack för prisuppgiften och kram!

 2. Elin

  Jag klädde om en gammal Emma-fåtölj. Gick på 2500 vilket jag tyckte var prisvärt. Googlade och hittade en hel del ställen som hjälpte till för ungefär samma pris. Resultatet blev kanon! Soffan är nog svår men fåtöljen klarar du säkert att klä om själv annars! T o m jag har lyckats att klä om en liknande fåtölj och jag saknar helt nål och tråd-genen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *