– 
Min förhoppning med bilderna är att ta med lite av pulsen och magin in i de svenska hemmen. New Yorks motsägelsefulla lugn mitt i kaoset är exempelvis en av mina starkaste upplevelser av staden, förklarar fotografen Tobias Guldstrand som nu gör en hel tapetkollektion med bilder från staden som aldrig sover, för Mr Perswall.
Och just det där “motsägelsefulla lugnet mitt i kaoset” – åh vad jag gillar hans ordval. Han sätter ord på precis det som jag inte tidigare har lyckats förklara men känt för staden. Jag älskar New York, vilket är lite konstigt med tanke på att jag inte alls gillar storstäder egentligen. London till exempel gillar jag inte alls.
Men New York är något speciellt. Och jag gillar Guldstrands bilder som förmedlar den känslan så fint.

Kan avslöja att ni har chansen att vinna er favorittapet ur “New York Memories”-kollektionen här på bloggen nästa vecka. Håll utkik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *