Jag har ju i flera år samlat på fina tavelramar, trots att jag egentligen inte gillar tavlor. Men när jag hittat speciella och gamla ramar på loppisar och auktioner har jag inte kunnat låta bli. Tanken har varit att jag någon dag ska sätta upp ramarna med svartvita bilder på människor som jag tycker mycket om. Än har jag inte riktigt kommit på var i lägenheten eller hur jag ska sätta tavlorna. Men den här idén kom jag över för någon vecka sedan och gillar den. Gör ni?

3 kommentarer

///////////////
 1. synnöve söderström

  Ja det är en jätte fin idé! och jag har samma problem, mer förtjust i ramarna än innehållet, nu har jag ju en massa barn vars foton jag ramat in. De är jag ju förtjust i förstås, men jag har ändå en massa inramningsprojekt liggande och inte så många väggar ..Det blir lätt plåttrigt med för mycket. Men så hittade jag en gammal vägghängare som inte passar i hallen alls, så den skall snart upp på väggen i vardagsrummet..där hade jag tänkt att hänga blandade ramar ..om det blir av så kanske jag visar upp det på min blogg.
  Och tack för all fin inspiration du ger mig!
  Hade!

 2. Anita

  Varför inte.. se sådär lagomt avslappnat ut med en gnutta humor därtill

 3. Tavelramar

  Härlig idé 🙂 Har faktiskt inte sett detta förut med ramar =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *