Förra veckan var en fotograf hemma hos mig. Det är det ofta eftersom vi ofta har plåtat till olika tidningar hemma hos mig. Men vanligtvis plåtar vi mot en vit vägg eller en tajt detaljbild. Den här gången var fotografen där för att plåta mitt hem. Och oj, vad pirrigt det var. Kändes väldigt ovant att ha någon som gick runt och plåtade precis som hon ville. I vanliga fall brukar det var jag som bestämmer hur och var saker ska fotograferas.  Men inte den här gången. Men jag tror att det kan vara lite nyttigt för mig att prova på ombytta roller. Då vet jag hur det känns när jag kommer hem till personer och börjar gå husesyn.
Resultatet kommer i en tidning inom de närmsta veckorna. Jag återkommer med mer info.
Till dess kommer här en bild från köket och mitt absolut bästa fynd någonsin – plåtskåpet.

6 kommentarer

///////////////
  1. Monica Karlstein

   Tack Tess!

 1. Marielle

  Ahhh… en brännare till motorvärmare, visste du att det är det du har?

  1. Monica Karlstein

   Nej, det visste jag nog inte. Tack för infon. Kul!

  1. Monica Karlstein

   Tack fina Jennica.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *