Redan från första början när jag såg annonsen med satsbordet på Blocket för några år sedan visste jag att det skulle bli vitt. Men det tog sin tid. Jag funderade på om jag skulle lämna in det på lack men till slut bestämde jag mig för att pröva att sprejmåla det själv. Och jag lyckades klara mig med bara en liten rinning.
Knepet? Graffitifärg gör det enklare att spreja och täcker bättre än vanlig sprejfärg.
Jag slipade först lite lätt för att rugga upp trät, tejpade in själva bordsytorna och gick sedan loss med vit sprejfärg. När första lagret torkat i cirka en halvtimme la jag på ett extra lager, på så sätt härdar båda lagren ihop och blir tåligare. Avslutningsvis la jag på ett rejält lager matt klarlack så att det ska tåla slitage. Så här blev resultatet.

5 kommentarer

///////////////
 1. Pingback:Pimpad arbetsstol | Hemmafixbloggen

 2. Pingback:Drömfönster | Hemmafixbloggen

 3. Malin

  Vilket märke är det på färgen och vilken nyans? Snyggt resultat!

  1. hemmafix

   Färgen kommer från Highlights. Lycka till!
   Monica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *