Såhär skrev jag härom dagen om den här stolen:
De här stolarna köpte jag för kanske ett år sedan på en auktion och hade ingen aning om var de skulle stå. Jag kände bara att jag gillade dem. Så istället åkte de direkt hem till mamma och pappa och har förvarats där sedan dess. Nu i veckan kom jag på exakt var jag ska ha den ena. Ibland behöver saker och ting mogna fram, men känslan när man gillar något lite extra känner man igen direkt när den infinner sig.

Nu är den äntligen klar. Och jag är supernöjd. Nu står den i mitt pysselrum som arbetsstol.
Om du undrar hur jag har gjort så har jag gjort precis likadant som jag gjorde när jag målade om det här satsbordet och även använt samma graffitifärg i en annan kulör.

Jag vill påpeka en viktig sak och det är att det kan vara bra att kolla upp ett föremåls värde innan man går loss med sandpapper och pensel. Jag bad Bukowskis värdera både den här stolen och det här satsbordet innan jag började måla.

2 kommentarer

///////////////
 1. Annika Nilsson

  Så fint det blev! Vad heter färgen du använder? Grundmålar du först?
  Gillar det du gör! Fortsätt att inspirera oss!
  Hälsningar Annika

 2. Monica Karlstein

  Hej Annika. Tack, kul att du gillar det jag gör. Färgen som jag använder kommer från http://highlights.nu/ som har två butiker i Stockholm men du kan även beställa på nätet. Jag grundmålar inte, det behövs inte. Men avslutar däremot med skyddande lager av klarlack.
  Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *