Något kilo av de 23 extrakilon jag släpade med hem från Hawaii bestod av denna bok. “Junk Genius” handlar om hur man återanvänder skrot som andra slänger och gör något nytt utav. Himla fin! Här är fler tips på hur gammalt skräp får nytt liv och nya användningsområden.

Jag köper ofta sådana här böcker när jag är utomlands eftersom utbudet här hemma är så dåligt. Och sedan spar jag på böckerna och väntar med att läsa dem till det är det perfekta tillfället. Ofta ihopkrupen i soffan med en kopp te, en filt och levande ljus. Den här inredningsboken är påbörjad men långt ifrån utläst. Jag spar på det goda så länge jag kan.

2 kommentarer

///////////////
  1. Jennica

    Vilken underbar bok! Jag är ju både bokälskare och skrotsamlare, så detta måste ju bara vara helt perfekt för mig! Den hamnar på önskelistan… 🙂
    Kram Jennica

  2. Pingback:Boktips – Fleamarket Chic | Hemmafixbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *