Den här bordsdekorationen går i vitt och silver och min tanke är att det ska passa både under jul och nyår, men även ända in i januari för en festlig middag.
Nu måste jag rusa, men i morgon berättar jag mer om ett pyssel jag gjorde till dukningen och så snart jag har fixat bilderna från det andra bordet lägger jag upp dem också. Kan avslöja att det bordet är nästan helt plockat från skogen.

För er som har vägarna förbi Ikea i Uppsala står borden fortfarande uppdukade att kika på.

Vill du ha mer inspiration till festliga dukningar? Förutom det här guldiga bordet och bordet i sjöbodsstil, kan du också duka festbordet i lantlig stilmarin stilrosaromantisk stil och i fräscht pastellgul och silver – fler bilder hittar du om du klickar på länkarna.

 

En kommentar

///////////////
  1. Pingback:Festduka med naturen | Hemmafixbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *