Till båda vinterdukningarna stöpte jag ljus i kaffekoppar. Några fyndade på loppis – andra ur Ikeas sortiment. Smält stearin i vattenbad, sätt fast veken i koppen så att den sticker upp en bit. Fäst den gärna på en penna eller liknande och lägg tvärs över koppen. Fyll på med flytande stearin. Superenkelt!

2 kommentarer

///////////////
  1. Jennica

    Så fint! Jag fick två små små mockakoppar av min mormor för många år sedan. Hon hade haft dem i många år. De är supersöta men inga koppar jag använder tyvärr. Men man kanske skulle göra små ljus av dem. Känns på ett sätt lite hemskt, men å andra sidan så står de bara i ett skåp just nu…på det här sättet så hade jag ju använt dem.
    Kram!

  2. Monica Karlstein

    Om du hinner släcka ljusen innan de brinner ut helt kan du säkert göra rent dem på nytt och använda som koppar att dricka ur igen, ifall du skulle ångra dig. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *