Här är den andra dukningen som jag gjorde på Ikea i förra veckan och också min personliga favorit. Den här gillar jag allra bäst. Jag gick helt enkelt till skogen och lyfte på snötäcket och tog vad jag hittade – kottar, grenar, mossa.
Och till naturen som jag plockat in blandade jag sedan nytt porslin och glas med bestick och kaffekoppar från loppis. Det är så jag tycker bäst om att göra även här hemma.

Vill du ha mer inspiration till festliga dukningar? Förutom det här guldiga bordet och bordet i sjöbodsstil, kan du också duka festbordet i lantlig stilmarin stilrosaromantisk stil och i fräscht pastellgul och silver – fler bilder hittar du om du klickar på länkarna.

En kommentar

///////////////
  1. Pingback:Frågestund – ljusstakar av grenar | Hemmafixbloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *