Jag får ofta frågan var jag hittar inspiration till alla mina pyssel och gör det själv-projekt. Den här bilden är tagen i en fängelsecell på Alcatraz i San Francisco. Och det är precis så det är. Där jag minst anar det finns inspirationen. Ofta på mina resor – på de mest udda ställena när jag möter spännande människor.
Efter att jag såg burkarna i cellen höll jag utkik efter begagnade gamla plåtburkar resten av resan genom USA.
Vad skulle de användas till? Ljusstakar på samma sätt som de här, som pennförvaring, eller så hamnar de i källaren under ett par år för att mogna till sig.

En kommentar

///////////////
  1. Jennica

    Ja, det är väl så det är….den finns där man minst anar det den där inspirationen! 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *