Bara några dagar kvar nu. Som jag längtar…
Jag längtar både till självaste julafton och till lite välbehövlig ledighet i juldagarna. Jag ska sova ikapp, slappa och vila ut. Därför blir det lite glesare mellan inläggen fram till mitten av januari.

Hur mycket pyntar ni inför julen? På min innergård har grannarna pyntat superfint. På alla ingångar och porten ut mot gatan sitter nu fina dekorerade kransar. Och mitt på gården står en snöklädd julgran med slingor. Härligt!

En kommentar

///////////////
  1. Jennica

    God Jul på dig!
    Ja, en paus behöver man verkligen! För mig blev det en bloggpaus innan jul eftersom det var så grymt mycket att göra då, både hemma och på jobb. Lite för mycket. Men nu ska jag vara ledig i två veckor och det ska bli underbart! Bara ladda batterierna och helst göra så lite som möjligt. 😉
    Kram Jennica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *