I helgen kanske ni såg den här bilden på min Instagram.  Några av er undrade vilket kafé jag besökte. Och jag tänkte dela med mig av ett superfint kafétips.

Det började egentligen för flera månader sedan med att jag såg det här reportaget i lokaltidningen och tänkte att det såg så mysigt ut. Vad jag då inte visste var att det var kafét runt hörnet där jag bor och att det sedan i lördags skulle bli mitt nya favvokafé. Dessutom drivs det av den här fina bloggaren.
Kaféet heter Fröken Fröjd och ligger på Bondegatan 71. Helt klart värt ett besök!

Bild på tidningsuppslaget: Lånad från Vintage by Vero.

2 kommentarer

///////////////
  1. Jennica

    Men wow, vilket ställe! Det får jag leta upp nästa gång jag är i Stockholm. Tack för tipset!
    Kram!

    1. Monica Karlstein

      Ja gör det, och hojta gärna till innan. Jag bor ju intill så jag tar gärna en kaffe med dig! 🙂 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *