Idag pysslar jag i min nya studio inför ett Hemmafix-reportage och temat är kartor. Snart får ni se resultatet…

Och vet ni, jag har i flera dagar surfat runt efter en pinnstol på nätet och idag hittade jag den mest perfekta jag kunde tänka mig – i grovsoprummet. Tillsammans med en taklampa i plåt. Himla fin – båda två. Stolen får ni se senare i veckan, den ska bara målas om först.

 

2 kommentarer

///////////////
  1. lifebymanda.wordpress.com

    Men åh, jag har letat pinnstolar (2 st) i evigheter nu men det finns ingenstans. Trodde det skulle vara lätt att hitta! Grannar, ställ ner era pinnisar i soprummet 🙂

    1. Hemmafix – Monica Karlstein

      Ja, visst är det tröttsamt att leta, men håll ut. De kan dyka upp när man minst anar. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *