monica.karlstein.hemmafix.aftonbladet.se.6

Jag är van att vara med på plåtningar. Vi plåtar ju en hel del av mina hemmafixprojekt och jag gör ofta andra inredningsreportage och omslagsplåtningar. Men den här veckan har i stället jag stått framför kameran ett par gånger. Och det hör till ovanligheterna att jag går upp en hel timme innan jag ska börja jobba – bara för att snygga till mig. Annars är jag rätt duktig på att snooza, slänga på mig kläderna och lite smink och ta en macka i farten.

Här är en liten tjuvkik från måndagens plåtning för Härligt Hemma. Mer får ni se snart…

monica.karlstein.hemmafix.aftonbladet.se.4

monica.karlstein.hemmafix.aftonbladet.se.2

 

Monica-Karlstein_hemmafix_aftonbladet.se

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *