monica.karlstein.hemmafix.aftonbladet.se.soffbordet

I den här lådan låg en blekgul dagstidning från 1961 när jag köpte den. Tio minuter efter att den hade kommit hem hade den fått fyra hjul och förvandlats till soffbord. Än är jag inte helt säker på att det ska stå hemma hos oss. Kan vara så att det blir lite klumpigt hemma hos oss och sen tycker vi mycket om det soffbord som vi har. Men det är ju så jag är – hittar jag något fint kan inget stoppa mig och det får såklart följa med hem.
Det kan säkert passa mycket bättre hemma hos någon av våra vänner istället.

Jag har använt hjul från Clas Ohlson, två vanliga och två med bromsklossar så att bordet ska kunna stå still.

monica.karlstein.hemmafix.blogg.aftonbladet.se.soffbord.tralada.kista

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *