monica.karlstein.hemmafix.aftonbladet.se.krukor.mala

En tillbakablick från veckan som gått. Den här veckan har till största del handlat om hemmafix – på jobbet.
Jag började veckan på loppis och köpte en trälåda som blev till soffbord. Jag hängde upp blommotiv ur en flora på ett rep i pysselrummet. Sedan fortsatte veckan med ett besök på Bauhaus och storhandling. Ungefär som andra storhandlar mat handlar jag numera verktyg, färg, lim, krokar, skruv med mera. Mer om vad det ska användas till får ni se i Hemma-magasinet framöver. Men här är en bild från veckans arbete.

Nu när jag lägger upp den här bilden slår det mig hur fin den här krukan skulle vara med lite påskliljor i krispig grön och gul, men den ska faktiskt inte alls användas i något påsksammanhang…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *