Monica.karlstein.hemmafix.lampa

Jag gillar när material är äkta och skippar helst sådant som är fejk. Framför allt gäller det naturliga material såsom trä, päls, skinn och sten. När det handlar om små detaljer är jag inte lika petig. När det gäller bygglampor kan jag ibland till och med tycka att den billigare varianten är den snyggaste.

Den till vänster här ovanför är från Design House Stockholm och kostar 1495:-. Den till höger kommer från Granit och kostar 549:-. Den vänstra finns även i guld och då kostar den 1695:-.

monica.karlstein.hemmafix.lampor.sladdlampa.bygglampa När det gäller de lite mer klassiska bygglamporna, eller sladdlamporna är det små skillnader i utformning. Den vänstra kommer ifrån Granit och kostar 179:-, den mittersta från Clas Ohlson kostar 99:- och den högra kommer från Olssons i Ellös och kostar 165:-.

Jag har köpt Clas Ohsons bygglampor till min studio och de är riktigt fina. Du kan dessutom sätta in en lite snyggare glödlampa med annorlunda form eller en speciell glödtråd för en lite mer speciell look.

2 kommentarer

///////////////
 1. Marie Söderberg

  Jag håller med dig i det här, och bäst är om man hittar en gammal hederlig i pappas garage 😉 guld värd eller hur?

  1. Hemmafix – Monica Karlstein

   Hej Marie,
   Ja, eller hur. Pappas garage är det bästa som finns i fyndväg. 🙂 Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *