72745_10200272611792252_1786379692_n

Under påskhelgen var det premiär för mina hemmafix i Härligt Hemma-magasinet. Tanken är att jag så gott som varje vecka ska ha mina pysselsidor där jag tipsar om ett hemmafixprojekt som man hinner göra på några timmar under en helg.

Denna vecka pimpade jag ett skrivbord med hjälp av vintagekartor fyndade på loppis. Magasinet finns i butik fram till på fredag, så vill ni läsa om hur jag gjorde får ni springa iväg och köpa det. Och självklart kan man pimpa nästan vad som helst med gamla kartor, till exempel soffbordet, köksskåpet och förvaringslådor.

Och nej, jag pysslar sällan i klänning. Jobbarbyxorna med målarfärg hänger ju på svaj bredvid skrivbordet, haha.

Vad blir det för hemmafix nästa vecka? Det blir en överraskning.

(Skrivbordslampa, Lagerhaus, matta, Picok.se, skrivbord, Ikea, övriga detaljer är privata.)
Bild: Angelica Söderberg.

2 kommentarer

///////////////
  1. Jennica Andersson

    GRATTIS! Vad roligt! Du är en sann inspiration, på många plan! 🙂
    Kram Jennica

    1. Hemmafix – Monica Karlstein

      Tack fina du! Vad glad jag blir. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *