pyssel-gšr din egen planeringstavla

För något år sedan började min morbror samla vinkorkar åt mig. Jag skulle göra något pyssel och bad släkten att samla eftersom jag själv inte dricker särskilt mycket vin. Sedan dess har han bara fortsatt att samla, vilket jag är glad för. Det finns massor av kul saker man kan göra med vinkorkar. Här är ett exempel – en anslagstavla.

Jag har använt mig av en tavelram från Ikea och Karlssons klister. Sedan har jag bara limmat fast korkarna i ett mönster och skurit till de korkar som sitter längs kanterna så att de passar med en kökskniv.
pyssel-gšr din egen planeringstavla

Bild: Ulf Höjer.

2 kommentarer

///////////////
  1. Jennica Andersson

    Superfint pyssel! Jag har sett detta innan och tänkt att jag skulle testa, men det har inte blivit av. Tack för påminnelsen! 🙂
    Kram!

    1. Hemmafix – Monica Karlstein

      Det var det lilla. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *