Monica_Karlstein_hemmafixbloggen.se_lastpall_bord_4

Snart, snart är det dags att öppna upp sommarstugorna inför sommaren och rensa bort vintern i trädgården. Och som jag längtar. Det riktigt kliar i fingrarna. Förra sommaren spenderade vi mer tid på landet än någonsin och jag hoppas att det blir så även i år.

Jag får ofta frågan “Va, har du två sommarstugor?”. Och ja, det har jag tillsammans med min och min sambos fina familjer. En på min sida och en på hans sida.

Och just i dag längtar jag ut på landet lite extra och tänker tillbaka på förra sommaren. Så här såg det ut då.

Monica_Karlstein_hemmafixbloggen.se_sommartid_31

Då åkte jag till brädgårn och frågade snällt om jag fick ta några lastpallar som de skulle slänga. Och det fick jag. Så då blev det ett soffbord. Och jag hade verkligen supertur och hittade en glasskiva i exakt rätt mått för en tia på loppis. Sånt händer ju inte.

Jag vet att många av er läsare tycker om att bygga med lastpallar och ni mejlar ofta och frågar om jag har några idéer. Här är en soffa du kan bygga och här är 9 andra saker du kan göra med lastpallar. Lycka till!

Monica_Karlstein_hemmafixbloggen.se_lastpall_soffbord_2

 

En kommentar

///////////////
  1. Helena Nord

    Lastpallar är verkligen kul att bygga med och man kan göra så många saker.
    Håller med dig… nu längtar man verkligen till sommaren! man får njuta under tiden man väntar i solstolen med täckjackan på…
    /Helena
    Mormorsglamour- pyssel och inredning till hemmet http://afnord.blogspot.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *