monica_karlstein_hemmafix_aftonbladet_stenkulor_kylskapsmagneter

Det här kan vara det lättaste hemmafixet som jag någonsin har tipsat om. Och så länge de inte stoppar småsakerna i munnen är det i mån av svårighetsgrad väldigt barnvänligt. Det tog mig typ en minut att göra tio stycken kylskåpsmagneter av stenkulor. Och jag gjorde det samtidigt som jag åt frukost i solen på gården.

Eftersom jag inte hade några stenkulor kvar från när jag var liten så budade jag hem hundra stucken från Tradera. Och nu sitter tio stycken på mitt kylskåp och tio stycken har jag gett bort i present. Det är en perfekt gå bort-present som du kan anpassa så att kulornas färg passar dina vänners hem.

Allt du behöver är små magneter som finns till exempel på Slöjddetaljer. Jag har även testat med Panduros små magneter men de är inte lika bra. Och du behöver också stenlim. Droppa en klick lim på magneten och sätt dit kulan. Låt torka. Klart!

Vill du har fler hemmafix- och pysseltips? Klicka här och här så kommer du till arkivet.

monica_karlstein_hemmafix_aftonbladet_stenkulor_kylskapsmagneter.2

En kommentar

///////////////

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *