brollop-dukning-hemmafix-monica-karlstein

Just nu får jag många frågor om bröllopsdukningar och tipsar här på bloggen i stället så att fler får glädje av mitt svar. Här är två tips på bröllopsdukningar, en marin och en romantiskt rosa.

Här är den rosa romantiska dukningen. Bestickens skaft är spraymålade i rosa och även ljusstakarna. Blomvaserna är vanliga konservburkar som jag har gjort rostiga. Ovanför bordet hänger två lampor som jag har klätt i rosa tyll.

Klicka här för fler bilder. 

brollop-dukning-hemmafix-monica-karlstein.marin

Här är den marina dukningen. Kandelabern är invirad i hamparep och besticken är dekorerade med bastsnöre. På bordet ligger snäckor som är fyllda med stearin och veke så att de kan användas som ljusstakar. Snäckskal har också använts som salt och pepparkar intill varje tallrik. Blomvaserna är vanliga konservburkar som jag har gjort rostiga.

Klicka här för fler bilder.

(Bilder: Denise Lissert.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *