Härligt Hemma

I helgens Härligt Hemma-magasin tipsade jag om hur du gör din egen köksö av en gammal byrå. Perfekt för dig som bor på liten yta och behöver smart förvaring och mer avlastningsyta. Som tur är finns magasinet i butik till och med fredag.

Flera av er har mejlat och frågat vad tapeten heter som är ovanför köksbänken i bakgrunden. Den kommer från Cole & Son och finns i flera färger. Framför tapeten sitter en härdad glasskiva för att skydda tapeten från stänk, os och fett.

Under kategorin ”Helgfixet” här i listan till höger kommer jag varje vecka att berätta vad jag gör i Härligt Hemma-magasinet under helgen. Där ser ni också saker som jag gjort tidigare veckor. Håll utkik!

2 kommentarer

///////////////
  1. Hannah Billberg

    Rolig lösning för de med lite plats!
    Nej, stopp för syns skull fatet i bakgrunden eller hur? 🙂

  2. Matilda Lifbom

    Hej! Den där ryska kaffeservisen, vart kan man hitta den? Har letat superlänge, men kan inte hitta den. Behöver lite utökning. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *