207869339021002805_fWURaBF9_c-533x800

Hej hörrni, jag har haft en liten paus på ett par dagar här på bloggen. Jag behövde lite andrum, samla tankarna och få lite annat jobb gjort.

Just nu är jag mitt uppe i produktionen av magasinet Hemma med Ernsts sommarnummer som kommer att bli kalasfint.
Jag har ägnat veckan, eller de senaste veckorna med att påskynda våren för att få bilder med sommarkänsla. Det är inte helt lätt när knopparna knappt syns på buskar och träd, och temperaturen är långt ifrån vårig. Men nu så tycks våren ha slagit till ordentligt och jag njöt av första grillmiddagen utan jacka igår kväll med finfina vänner.

På bilden här ovan ser ni något som jag tycker är extra fint och något jag själv inspireras av så här inför sommaren. Tänk att få ha de här återvunna trälådorna ovanför sitt utekök på landet. Med färska kryddor i sådär lagom slitna lerkrukor. Jag vill helt enkelt ha sommar nu!
Härom veckan tipsade jag om dessa fina och billiga trälådorna som säljs på Blocket.

Bild: Recycleart.org.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *