Angelica Söderberg I veckans Härligt Hemma gjorde jag om ett gammalt lågt bord med förvaring till att bli en sittbänk med stoppad sits. Och som jag har letat efter den perfekta stilen och formen utan att hitta den någon stans. Jag har säkert letat efter bänken i tre hela dagar om jag slår ihop all loppistid. Men till slut fann jag vad jag letade efter och kunde sätta igång att pyssla.

Och lagom till att bilden hamnar i tidningen skickar brorsan ett sms och berättar att de har en exakt likadant ståendes i hallen hemma hos dem. Det hade varit lättare och förmodligen gått snabbare att muta honom för att få deras bänk än att leta bland stans alla loppisar.

Förresten, om ni gillar att laga mat tycker jag att ni ska kika in till brorsans superfina matblogg

Foto: Angelica Söderberg.

3 kommentarer

///////////////
 1. Mormorsglamour

  Det blev riktigt snyggt! Håller på att ladda här hemma att verkligen våga ta i lite när det gäller färg. Det går inge vidare. Men tycker det är så snyggt!

  1. Hemmafix – Monica Karlstein

   Hej Mormorsglamour, Ja färg är snyggt! Men jag tycker att det går i perioder. Häromdagen besökte jag ett helt kritvitt hem och tyckte att det var hur snyggt som helst. Så nu är jag nog på väg in i en blek period men då kommer jag snart att längta efter klara färger igen. 🙂 Lycka till!

 2. helenabernice

  Hej Monica! Du måste berätta var tyget på sitsen kommer ifrån? Så snyggt!

  mvh Helena (helena.wiberg@mail.com)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *