112694 _1

De flesta som känner mig skulle nog säga att jag är en organiserad människa. Och det stämmer fullt i mitt jobb och i hur jag är mot uppdragsgivare. Jag lämnar alltid material innan deadline och har stenkoll för det mesta. Men när det kommer till ordning och reda privat eller i saker som bara rör mig. Då är det ibland kaos.

De senaste veckorna har jag haft sjutusen saker att göra och halkat efter. Först nu när deadlines är passerade och allt material är inlämnat börjar jag ha tid att sortera kvitton, fakturor och sånt som rör mitt eget företag. Och det är nu jag inser att jag behöver mer organiserad förvaring.

Om inte annat för att knöla ner kvittona i lådorna till min revisor skriker efter dem.

Hur gör ni för att få ordning i röran?

Bild: Rum21.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *