monica.karlstein.hemmafixbloggen I helgen drog jag och min fotografvän Angelica iväg till ett himla härligt ställe. Lovö Magasin heter det och är en blandning av häststall, gårdsbutik, kafé och restaurang. Till lunch hade vi provsmakning av deras hemmagjorda korvar med alla möjliga kryddblandningar och smaker. En lunch där kan jag verkligen rekommendera.

I kafédelen och på övervåningen fanns också en liten butik med begagnad och ny inredning. Jag hittade den här pallen och så klart fick den följa med hem. Jag lovade ägaren Ewa att ta väl hand om den och det ska jag självklart göra. Den ska få sig en ny klädsel av cognacfärgat läder och sedan få en av hedersplatserna här hemma. Fler bilder får ni så klart se när den har kommit på plats.

monica.karlstein.pall

En kommentar

///////////////
  1. Marie Söderberg

    Hej Monica..härligt du upptäckt denna skattkista..jag har min sommarbutik där …psst men öppnar snart eget på kungsholmen..snaaaart kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *